MIKSI MITEN KUKA LASTENKODIT ILMOITTAUTUMINEN YHTEYSTIEDOT INFO  

  • Lapset ovat maailman köyhin ja eniten kärsivä väestöryhmä. Lapset ovat yhteiskuntien laiminlyödyinpiä ja hyväksikäytetyinpiä jäseniä, joilla ei ole taloudellisia eikä poliittista vaikutusvaltaa. Joka toinen maapallon asukas on alle 15 vuotias.
  • Joka päivä kuolee yli 16000 lasta aliravitsemuksen aiheuttamiin sairauksiin. 200 miljoonaa alle 5-vuotiasta kärsii jatkuvasti nälästä. Joka päivä kuolee 35000 lasta siksi, ettei ruokaa ole tarpeeksi.
  • Yli 100 miljoonaa lasta elää kaduilla. Vuonna 2020 heitä voi olla jo 800 miljoonaa. Noin miljoonan lapsen arviodaan joutuneen seksiteollisuuden uhreiksi. Pedofiilien käsiin joutuu miljoona lasta vuosittain, jokainen päivä tuo tullessaan 2750 uutta uhria.
  • Viime vuosikymmenellä on sodissa kuollut enemmän lapsia kuin sotilaita. 73-250 miljoonaa alle 14-vuotiasta lasta joutuu hankkimaan itse leipänsä. monet heistä epäinhimillisissä olosuhteissa - jopa orjuudessa kahlehdittuina kettingeillä koneisiin. Nuorimmat ovat alle 4-5-vuotiaita.
  • AIDSin tähden lähimmän viiden vuoden aikana on jäänyt orvoiksi 10 miljoonaa lasta. Maailman 22 miljoonasta pakolaisesta 60% on naisia ja lapsia... ja niin edelleen, ja niin edelleen...
  • Lasten hengelliset tarpeet on unohdettu, vaikka 80% heistä asuu ja elää ei-kristityissä kodeissa, ei-kristityillä alueilla tai maissa. Heidän parissaan tehdään vain hyvin vähän tai ei ollenkan evankelioimistyötä
www.masula.net Aune Hynyn lastenkodit Intian Machilipatnamissa